Belépés

Dátum-névnap2024. június 13. csütörtök Antal és Anett napja van.

Pontos idő

Hazai piacon töltene be állást? Vagy inkább egy külföldi állás -t óhajtana megpályázni? Az állásbörze.net több mint egy külföldi állásokra specializálódott Jobportál. Egy hiteles aktív munkaközvetítő a külországi foglalkozást ajánlók és a külhonos bért keresők között.

Online siteunkon legalább 4.000 munkahely szerző dolgozza fel az Ön életrajzát is. Ha úgy gondolja, hogy fontos lenne reményeit növelni és így ügyesebben egy új álláshelyet betölteni, akkor alapozzon cégünkre. Egységben az erő. Elegendő tehát ha beküldi az önéletrajzát állásközvetítő honlapunkon keresztül és rögtön megjelenik az összes honlapunkon rögzített munkaadó részére. Jelentkezzen munkavállalóként a internetes honlapunkon és alkalmazza intenzíven a kommunikációs funkciót. Tudakozódjon az álláslehetőségről.

A megfelelő állás felkutatása csak  az első momentum, végtére is mindkét fél oldaláról lennie kell kölcsönös bizalomnak. Kezdeményezésünknek az a célkitűzése, hogy állandó együttműködést alakítson ki a munkaadóval. A cégünk által külföldre kiküldött munkavállalókkal, ha szükséges, akkor napról napra tartjuk a kapcsolatot és segítünk a mindennapos gondok megszüntetésében is. Külföldi munka