Belépés

Dátum-névnap2024. május 31. péntek Angéla és Petronella napja van.

Pontos idő

Ha vízvezeték a probléma, akkor Koltai Épületgépészet! Több tíz éves tapasztalattal rendelkező szakemberei minden vízvezetékkel kapcsolatos problémát megoldanak gyorsan, alacsony árak mellett az országban bárhol.

Bővebben...

 

Elgondolkodott már azon, hogy Ön vagy családja biztonságban van-e a házban. Legtöbbünkben csak egy kiadós villámokkal teli vihar közben merül fel, hogy a villám nagyobb károkat okozhat, túlterhelést . Pedig sok háztartásban nem csak a viharok alatt érezhetnénk magunk veszélyben, hanem a teljesen napsütéses napokon is. És kérdi Ön vajon miért?

Bővebben...

 

Ön is gondolkodott már azon, hogy szívesen építtetne egy energia hatékony házat magának? Akkor a legjobb helyen jár, energia hatékony ház építését is vállaljuk, azonban cégünk mindenhez ért ezeken felül, ami a magasépítéshez tartozik.

Bővebben...

 

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE

A hibrid öntözőrendszer nem rendelkezik olyan sajátossággal, mint a manuális, vagy az automata. Nem a kézi, vagy az automatairányítás az, amiről könnyen megismerszik. A hibrid annyit jelent, hogy az öntözőrendszer megépítésénél több öntöző alkatrészeket gyártó cég termékeit felhasználják ugyanannál az öntözőrendszer elkészítésénél. Egy példával élve a szórófejek K-Rain, míg a vezérlőegység Orbit márkájú.

 

Bővebben...

 

Üdvözlöm! Én az ASTRASUN.HU egyik szakembere vagyok. Napelemek, napkollektorok és egyéb energiatakarékos rendszerek kialakításával foglalkozom. Ha Ön is szeretne az energiaköltségeken pénzt megtakarítani, akkor figyelmesen olvassa el az cikkünket!

Bővebben...

 

Akinek kertje és kútja van, annak biztos nem ismeretlen a szivattyúzás és az öntözés együttes megléte. Több megközelítést is tehetünk annak érdekében, hogy definiáljuk mit is jelent ez a két szó. Kezdjük azzal, amikor fúrt vagy ásott kútnál alkalmazzuk a szivattyúzás különböző technikáit öntözés céljából. Ilyenkor célunk az, hogy minél hatékonyabban juttassuk a talaj rétegeiben lévő vizet fel a felszínre és ebből virágaink, zöldségeink, kertünk öntözése a terv.

Bővebben...

 

Műanyag ablakok hiánytalan kivitelezéssel Veszprémbe. Jöjjön, keressen minket, hogy tökéletes megoldást tudjunk biztosítani Önnek. Műanyag ablakainkkal a fűtés 30 %-át is megspórolhatja, nemcsak Veszprémben. Bővülő szolgáltatásunkat, hogy műanyag ablakot Veszprémbe szállítunk, azért hoztuk létre, hogy mindenki részesülhessen az SzG minőségi ablakiból.

Bővebben...

 

Műanyag nyílászárókkal kapcsolatban felmerülhetnek kételyek, amiket most szeretnénk eloszlatni. A műanyag nyílászárók nem jelentenek rosszabb tulajdonságokat. Vetekszenek a fa típussal, sőt sokkalta jobbak is.

Bővebben...

 

Az ablakok állapota nem mindig a legjobb, fontos, hogy megfelelően működjenek és jó anyagból legyenek kialakítva. A régi fa ablakok általában elvetemednek és huzatosak lesznek, nem záródnak megfelelően.

Bővebben...

 

 

Mindent egy helyen szeretne? A Csaszkókályhát keresse. Kandallók , cserépkályhák, kemencék és kerti grillek építése, tervezése, kivitelezése garanciával az ország egész területén belül. Cégünknél a kivitelezés mellett minőségi mobil cserépkályhákat is forgalmazunk. Széles kínálattal, és nagyon kedvező árakkal, akciókkal várunk mindenkit! Kandalló, kályha, vízteres kandalló betétek, pelletes készülékek, cserépkályhák, energiatakarékos fűtési megoldások a tervezéstől a kivitelezésig egy helyen.

 

Bővebben...