Belépés

Dátum-névnap2023. október 02. hétfő Petra napja van.

Pontos idő

Keressen pénzt Ön is Németországban.

Vállalkozásunk bejegyzése óta igen nagyfokú ismertségre hivatott a Német alkalmazotti piacon. Sok száz partnereink közt megtalálhatók a BMW AG, Deutsche Bahn AG, E.ON AG, Lear Corporation, Münchner Rück, Siemens AG, világszerte közismert vállalatok is. A pillanatnyi németországi álláshelyzet előnyös lehetőségeket kínál az EU-s állampolgároknak, így a magyar jól felkészült munkavállalóknak, specialistáknak, és megtanított, alkalmi munkát igénylőknek is. Még soha nem volt ilyen jó Németországban az álláslehetőség, ugyanis a német munkavállalók most sokkal többen nyugdíjaztatnak, mint kezdenek munkát.

Az 1988-ban létrehozott vállalkozásunk Münchenben, Drezdában, Landshut, Regensburgban és a Müncheni repülőtéren üzemeltet székhelyet. A Müncheni Repülőtér nagyon jellegzetes és nagy kilátásokat kínál a beszélgetési  nyelvismerettel rendelkezők felé. Egyszerű betanított állás vagy szakmunkás állás várja itt Önt. Nyilvánvalóan a kereset a korábbról ismert németországi munkaerő piacon érvényben lévő törvényszabta díjszabás szerint történik.

Az AIDE GmbH. keres németül társalgási szinten beszélő munkatársakat: Ha Ön a német nyelvet beszéli, akkor a mi vállalatunk Önnek is javasol egy megbízható németországi munkát. Sajátítson el Németországban egy szakmát és szerezzen bevételt.

Nemcsak tanított, illetve tanulómunkát, hanem elit állást, egészségügyi pozíciókat, szellemi foglalkozású pozíciókat kínálunk a Németországban lakni és ismeret szerezni szándékozók számára. Egyik fő együttműködő partnerünk a Müncheni Német Posta, ahová is már több tíz, de akár száznál is több hazai munkát keresőt sikerült elhelyezni postás, vagy csomagkihordóként. Kiemelt kollaboránsunk a Siemens ahová vasmunkásokat juttattunk ki. A BMW autógyárhoz szerelőkön kívül targoncásokat is szoktunk kiajánlani.

Arbeit - németországi munka