Belépés

Dátum-névnap2023. október 02. hétfő Petra napja van.

Pontos idő

Minden bizonnyal a legtöbb ember sugárzó, példaszerű mosolyra, tartós sértetlen, feltűnően szép fogakra tenne szert és ezt óhajtja a fogtechnikai műveletek végeredményeképpen is. De mindhiába, a legtöbb esetben a fájdalom és nem pedig a különféle problémák megelőzése vezérli betegeinket első alkalommal Eteledental rendelőnkbe.

Csaknem kivétel nélkül a korábbi negatív emlékekre panaszkodva jutnak el odáig, hogy csak a végső pillanatban, olthatatlan szimptóma esetén jönnek el hozzánk, rendkívüli módon félve, tartva a rájuk következő beavatkozásoktól.

Úgy gondoljuk, elsődleges célunk pacienseink tévhitének eloszlatása, akut panaszaik fájdalom nélküli orvoslása; ezáltal a páciens - fogorvos hozzáállás bizalomra épül.

Célkitűzésünk, hogy a fogászati kezeléseinket látogatók itt az Eteledentalon biztonságban érezzék magukat és barátaikat, ne féljenek vállalni az általunk ajánlott eljárásokat, illetve kiformálódjon bennük a szükség érzet a szisztematikus fogvédés és rendelői kontroll iránt még akkor is, ha aktuálisan éppen nincsenek fogorvosi fájdalmaik.

Jelen pillanattól a szikrázó mosoly elérése csakugyan reális vágy. Tekintse át fővárosi Eteledental fogászatunk tevékenységeit és forduljon hozzánk bátran!

Budapesti XI. kerületi fogászat