Belépés

Dátum-névnap2023. október 02. hétfő Petra napja van.

Pontos idő

Nem csak azért, mert csak nálunk vehet részt ingyenesen, egy éven keresztül online marketing tanfolyamon, ha webáruház készítéssel bízik meg bennünket. De önmagában már ez is egy jó érv!

Évek óta foglalkozunk webshopok fejlesztésével, és talán nem eltúlzott kijelentés, hogy tudjuk, mire van szüksége. A legtöbb „offline” bolt sikeresen helyettesíthető vagy kiegészíthető egy jól megszerkesztett, gördülékenyen és gyorsan működő webáruház elkészítésével.

Egyedi webáruházak készítése

Manapság szinte bármit megvásárolhatunk interneten: cipőt, ruhát, gyógyászati termékeket, vagy akár élelmiszert is. Az emberek egyszerű, átlátható webshop készítését várják el a cégektől, mert még sokukban ott van a félelem, hogy a megrendelt termék nem jó, vagy egyáltalán meg sem érkezik.

Önnek, mint cégvezetőnek – a mi segítségünkkel – pedig az a dolga, hogy vásárlóit biztosítsa a felől, hogy csak jó minőségű terméket vásárolhatnak, és az online értékesítési forma pusztán a kényelmüket szolgálja, nem pedig megtévesztés.

Ha tehát tudja, hogy webáruház készítéssel üzlete sikeres lesz, mi pedig tudjuk, hogy hogyan, akkor nincs más dolga, mint felkeresni bennünket a www.netreativ.hu címen, és árajánlatot kérni. A többi pedig már közös munka lesz.